Beregn buspris

ENDAGSTURE TIL TIRPITZ MUSEET I BLÅVAND

I det fredede klitlandskab, bag den gamle kanonbunker fra 2.verdenskrig, er der bygget et  museum, skjult under sandet.

Undervejs mod Blåvand nyder vi morgenkaffe med en morgenbakke bestående af en bolle og en snegl i bussen. vi når frem til det nye Tirpitz Museum midt på formiddagen og starter besøget med en introduktion og orientering om udstillingerne:

Tirpitz-bunkeren

Den gamle kanonstilling ligger som en kolos i sandet og gemmer på historier fra Atlantvolden, Hitlers enorme bunker-projekt.

Den skjulte Vestkyst

20.000 års vestkysthistorie fortalt gennem 12 overraskende, dramatiske, interessante, gribende og uhyggelige fortællinger. Den gamle redningsbåd indbyder til en tur – men pas på! Er du nu sikker på, du vender hjem igen.

En hær af beton

I et landskab af bunkers – en hær af beton – går du på opdagelse efter de mange forskellige beretninger fra Anden Verdenskrig på Vestkysten. I hver bunker møder du en ny person, der fortæller sin vinkel på historien. En tankevækkende oplevelse.

Havets guld

Besøg Vesteuropas flotteste udstilling om Nordens guld – rav. I en eventyrlig verden mellem ravskovens træer kan du gå på jagt efter sande skatte lavet af havets guld og fascinerende 40 mio. år gamle insekter fanget i de gyldne dråber.

Alle udstillingerne i Tirpitz betjenes af gæsterne selv ved hjælp af en simpel “fjernbetjening” , hvor historierne er indtalt af professionelle skuespillere. Udstillingerne kan ikke opleves uden denne guide, der indgår i entrébilletten. Vi nyder vores frokost i cafeen, en Tirpitz platte med forskellige lækre anretninger og dertil hjemmebagt brød.
Midt på eftermiddagen går turen hjemad og vi holder  ind ved Hjedding Andelsmejeri i Ølgod, som var Danmarks første Andelsmejeri i 1882 . Her kan man kikke ind i Museets udstilling og nyde kaffen udenfor. Vi forventer at være hjemme sidst på eftermiddagen.

FORSLAGET OMFATTER:

 • Bustur i 4-stjernet komfortbus
 • Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
 • Besøg på Tirpitz Museet inkl. entre, introduktion og frokost
 • Besøg på Hjedding Andelsmejeri
 • Eftermiddagskaffe med vores medbragte kage

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon nr (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked