TURISTKØRSEL

Sjov og sikker turistkørsel

Når det kommer til turistkørsel, er vi de rette at kontakte. Hvis du ønsker en god behandling og en sjov stemning undervejs, er vi klar, når du har brug for det. Med mange busser i garagen kan vi klare arrangementer i alle størrelsesordener og uanset opgavens størrelse og karakter, er sikkerheden og komforten i top.

Igennem tiden har vi gjort vores forretning meget effektiv og med god planlægning kan vi tilbyde kørsel til fordelagtige priser.

Da vi samtidig går op i en god stemning og hygge undervejs, får du en høj service til de lavest mulige priser. Med vores store erfaring og viljen til at investere i de bedste køretøjer er vi de rette at kontakte i denne forbindelse.

Vi er klar over hvilket ansvar det er at befordre mennesker. Derfor sikrer vi os altid, at vores busser er i top form, inden vi kører ud på landevejene.

En høj komfort er med til, at vi igennem tiden har fået flere og flere kunder, i blandt andet Viborg, Randers, Aarhus og Silkeborg, og det glæder os at skabe tilfredshed hos vores kunder, hver gang. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder, samt at få et godt og uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Du kan ringe til os på tlf. 86 68 61 57

SKAL VI RINGE DIG OP?

Ønsker du at booke os kan du trygt udfylde vores formular med blot navn, email og telefonnummer. Vi vil efterfølgende kontakte dig hurtigst muligt!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nr (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Reload Image