TURISTKØRSEL I IND- OG UDLAND

Sjov og sikker turistkørsel med Mortens Busser

Når det kommer til turistkørsel, er Mortens busser de helt rette at tage kontakt til. Hvis du ønsker en god behandling og en sjov stemning undervejs, er vi klar, når du har brug for det. Med mange busser i garagen kan vi klare arrangementer i alle størrelsesordener. Uanset opgavens størrelse og karakter vil sikkerheden og komforten altid være i top hos os.

Turistkørsel til fordelagtige priser

Igennem tiden har vi gjort vores forretning meget effektiv, og med god planlægning kan vi tilbyde kørsel til fordelagtige priser i både indland og udland.

Da vi samtidig går op i en god stemning og hygge undervejs, sørger vi for, at du får en høj service til de lavest mulige priser. Med vores store erfaring og viljen til at investere i de bedste køretøjer, er vi de rette at kontakte i denne forbindelse.

Vi er nemlig klar over, hvilket ansvar det er at befordre mennesker. Derfor sikrer vi os altid, at vores busser er i top form, inden vi kører ud på landevejene.

Turistkørsel fra  Viborg, Randers, Silkeborg, Århus og omegn

En høj komfort er med til, at vi igennem tiden har fået flere og flere kunder. Derfor kører vi ofte turistkørsel fra Viborg, Randers, Aarhus og Silkeborg samt resten af Silkeborg. Og det glæder os at skabe tilfredshed hos vores kunder – hver gang!

Vi råder over adskillige velegnede busser, hvorfor vi kan finde den helt rette løsning til dig. Som et fleksibelt busselskab, der altid vægter positive kundeoplevelse, klarer vi alt fra mindre endagsture til flerdagsture.

Få et uforpligtende tilbud

Er I interesseret i at høre mere omkring vores priser, er I altid velkommen til at kontakte os. Send os en mail på: info@mortensbusser.dk eller gennem vores kontaktformular. Alternativt kan du ringe til os på telefon 86 68 61 57

Vi ser frem til at høre fra dig og besvare dine spørgsmål!

RING TIL OS PÅ 86 68 61 57

SKAL VI RINGE DIG OP?

Ønsker du at booke os kan du trygt udfylde vores formular med blot navn, email og telefonnummer. Vi vil efterfølgende kontakte dig hurtigst muligt!

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Telefon nr (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked