HANDELSBETINGELSER FOR MORTENS BUSSER ApS

Mortens Busser ApS

Tingstedvej 45

8850  Bjerringbro

CVR. 36735325

 

Ordrebekræftelse.

En pris og busbestilling er først gældende efter skriftlig bekræftelse fra Mortens Busser ApS. Bekræftelsen kan være som brev, mail eller sms.

Betaling.

Mortens Busser modtager betalinger via bankoverførsel. Bankkonto fremgår af faktura.

Fortrydelsesret.

En bestilt tur (kun bustransport) kan annulleres indtil  48 timer før kørsel uden beregning.

Ved annullering 0-48 timer før kørslen faktureres 50% af turens pris.

En bestilt tur, hvor der er bestilt ydelser (mad, hotel, guide mm.) hos trediemand, kan annulleres indtil 96 timer uden beregning.

Ved annullering senere end 96 timer før kørsel faktureres 50% af rejsens pris.

Forbehold.

Ret til ændringer til rejseruter, program priser mv. forbeholdes, såfremt der måtte være forhold, som nødvendiggør dette. Mortens Busser ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser som følge af forhold, som Mortens Busser ApS er uden indflydelse på, herunder trafikuheld, vejrlig mv. Mortens Busser ApS kan ligeledes ikke drages til ansvar for force majeure. Eventuelle opståede merudgifter i sådanne tilfælde påhviler rejsedeltagerne/kunden. Der tages forbehold for eventuelle moms- og afgiftsreguleringer samt for trykfejl.

Reklamationsret.

Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles Mortens Busser ApS under kørslen eller senest dagen efter til tlf. 2330 1999.

Kunde- og privatlivspolitik.

Mortens Busser ApS videregiver eller sælger ikke de personlige oplysninger til andre. De registreres kun i vores kundekartotek.

Hos Mortens Busser ApS registreres og opbevares personoplysninger op til 2 år .  Har der ikke været aktivitet i denne periode, slettes oplysningerne.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Direktøren og ansatte i Mortens Busser ApS har adgang til kundeoplysninger. Du har altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan altid kontakte Mortens Busser ApS med henblik på at få slettet dine oplysninger.

 

Cookies og Log-statistik.

www.mortensbusser.dk anvendes cookies og log-statistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet.