BUSKØRSEL OG BUSTRANSPORT I IND- OG UDLAND

Lej bus med chauffør hos Mortens Busser

Hos Mortens Busser kan du leje buskørsel uanset formålet. Skal du for eksempel arrangere en skoletur, en weekendtur, handicap- og pensionistkørsel eller turistkørsel? Uanset hvad årsagen er, har vi bussen, der passer til dine behov.

Sikker og hyggelig buskørsel med passageren i fokus

Hos Mortens Busser får du en god behandling og en sikker buskørsel. Her er du mere end blot passager, og det er vores ønske, at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os. Ikke blot fordi vi bygger vores succes på tilfredse kunder, men også fordi vi går op i god service og at skabe en hyggelig stemning.

Kørsel for personer med handicap samt pensionister

Vi har stor erfaring med pensionist og handicapkørsel og tilbyder en bred vifte af befordringsmuligheder til kundernes behov og ønsker. Sikkerheden er i top og komforten lige så. Så hvis du ønsker en god rejse med en god behandling, har du fundet de rette at kontakte.

Igennem årerne har vi gjort vores service endnu bedre og mere effektiv. Denne erfaring, samt viljen til at investere i de bedste busser på markedet, gør os til førende indenfor vores felt.

Buskørsel i ind- og udland, herunder Viborg, Randers, Silkeborg og Århus

Igennem tiden har vi været transportør for utallige institutioner, skoler, foreninger, klubber og lignende, i blandt andet  Viborg, Randers, Århus og Silkeborg, og vi ser frem til også at køre for dig!

Vores speciale er pensionist- og handicapkørsel, men vi kører også gerne skolekørsel, eventkørsel samt turistkørsel. Uanset dine ønsker til bustransport, vil du få, hvad du søger, hvis du kontakter os.

Uanset hvad du skal bruge buskørsel til, sidder vil altid klar til at give svar på din forespørgsel og transportere dig sikkert fra A til B.

Få et uforpligtende tilbud

Er I interesseret i at høre mere omkring vores priser, er I altid velkommen til at kontakte os. Send os en mail gennem vores kontaktformular eller ring til os på telefon 86 68 61 57.

Vi ser frem til at høre fra dig og besvare dine spørgsmål!

RING TIL OS PÅ 86 68 61 57

SKAL VI RINGE DIG OP?

Ønsker du at booke os kan du trygt udfylde vores formular med blot navn, email og telefonnummer. Vi vil efterfølgende kontakte dig hurtigst muligt!

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Telefon nr (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked