BUSKØRSEL

Sikker og hyggelig buskørsel

Med Mortens Busser får du en god behandling og en sikker buskørsel. Hos os er du mere end blot passager og det er vores ønske, at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os. Ikke blot fordi vi bygger vores succes på tilfredse kunder, også fordi vi går op i god service og en hyggelig stemning.

Vi har stor erfaring med pensionist og handicapkørsel og tilbyder en bred vifte af befordringsmuligheder til kundernes behov og ønsker. Sikkerheden er i top og komforten lige så. Så hvis du ønsker en god rejse med en god behandling, har du fundet de rette at kontakte.

Igennem årerne har vi gjort vores service endnu bedre og mere effektiv. Denne erfaring, samt viljen til at investere i de bedste busser på markedet, gør os til førende indenfor vores felt.

Igennem tiden har vi været chauffører for utallige institutioner, skoler, foreninger, klubber og lignende, i blandt andet  Viborg, Randers, Aarhus og Silkeborg, og vi ser frem til også at køre for dig! Vores speciale er pensionist- og handicapkørsel, men vi kører også gerne skolekørsel, til events samt turistkørsel. Uanset dine ønsker til bustransport, er vi de rette at kontakte.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Du kan ringe til os på tlf. 86 68 61 57

SKAL VI RINGE DIG OP?

Ønsker du at booke os kan du trygt udfylde vores formular med blot navn, email og telefonnummer. Vi vil efterfølgende kontakte dig hurtigst muligt!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nr (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Reload Image