ENDAGSTURE TIL FLAMINGOPARK OG TOGTUR

Oplev ”Flamingo Knud” og hør de spændende historier fra parken og hans eget liv. Nyd den smukke, barske natur fra en togkupé i Vestjylland.

Vi sætter kursen vest på mod Flamingo Naturpark og undervejs kan vi nyde friskbrygget kaffe i bussen.

Flamingo parken er anlagt i en oase midt i et moseområde, hvor der er en lang række små søer med mange vandblomster og en mængde smukke åkander samt en mængde stenopsætninger. Flamingo Naturpark er grundlagt i 1985 af Knud Christensen, som igennem årene og stadig optager nye udfordringer for sit parkprojekt på det 60.000 kvm. Som noget helt nyt er der åbnet et museum i tilknytning med parken.

Vi modtages af Knud, som vil give os en rundvisning i haven og fortælle spændende historier undervejs. Efter en time i sjovt selskab er der tid til oplevelser på egen hånd og evt. til et besøg i det nye museum. Ved 12.30-tiden skal vi nyde vores middag i Pavillonen med udsigt over søerne.

Efter en dejlig middag er der afgang fra parken og vi kører den korte tur med bussen til Vemb Station, hvor vi skal på en times togtur med Lemvigbanen VLTJ til Thyborøn.

Vi skal opleve den historiske jernbanestrækning, der blev grundlagt i  1879. Udsigten fra toget giver et fredfyldt overblik over det barske, vestjyske landskab, og de vestjyske byer. Vi kommer også forbi den berømte Victoria Street Station i Vejlby. Velankommet til Thyborøn, hvor bussen venter på os, kører vi nu forbi havnen og herfra videre hjemad. I bussen er friskbrygget kaffe og medbragt kage, som vi nyder på hjemturen.

Vi er hjemme først på aftenen.

FORSLAGET OMFATTER:

 • Bustur i 4 stjernet luksusbus
 • friskbrygget kaffe i bussen
 • Entre og rundvisning i Flamingo Naturpark
 • To retters middag i Pavillonen
 • Togtur med Lemvigbanen fra Vemb til Thyborøn
 • Eftermiddagskaffe og kage

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon nr (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked