ENDAGS ÅLETUR TIL FEGGESUND FÆRGEKRO

Feggesund Færgekro ligger dejligt på Mors’ nordligste spids lige ud til Limfjorden og med udsigt til Thy. Her har der været drevet kro i  ca. 400 år  og den nuværende kro  har været ejet af samme familie siden 1910. I dag er det Preben, der ejer stedet og driver Feggesund Færgekro sammen med Mette. Kroens mange stuer har hver sin charme, samt fjordudsigt. Kroens specialitet er pandestegte ål.

Vi kører over Trend, Løgstør, Aggersund. Klim Strand og Thorup Strand til Feggesundfærgen på Thysiden, hvor vi skal sejle den korte tur over sundet til Mors. Fra færgen er der et flot udsyn til det afvekslende og bakkede landskab. Vi ankommer kort efter anløb på Mors til et veldækket bord på Feggesund Færgekro.

Feggeklit, der rager op i det flade landskab, er en molerklit, som indeholder askelag fra vulkansk aktivitet for flere millioner år siden.  Klitten er 24 m høj, 300 m bred og ca. 1 km lang, og på toppen er der et næsten jævnt plateau på 40 tønder land, der dyrkes som landbrugsjord af Feggeklit gård.

Menuvalget er denne gang kroens specialitet – vi får serveret stegte ål med hvide kartofler og persillesauce – alt det vi kan spise.. Der mulighed for schnitzel af mørbrad  i stedet.

Derudover nyder vi den fantastiske udsigt ud over fjorden samt en betjening i topklasse.

FORSLAGET INDEHOLDER:

 • Bustur i 4 stjernet luksusbus
 • Færgeoverfart med Feggesundfærgen
 • Stegt ål med tilbehør ad libitum på Feggesund Færgekro
 • Friskbrygget kaffe i bussen på hjemturen

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon nr (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked