Beregn buspris

ENDAGSTURE TIL SKOVTÅRNET I RØNNEDE

Vi kører mod Sjælland og undervejs får vi formiddagskaffe med bolle og snegl.

Efter Storebæltsbroen og inden Skovtårnet får vi en to retters middag på Fuglebjerg Kro (eller et andets aftalt sted).

Skovtårnet ved Camp Adventure – en oplevelse i særklasse med et helt særligt og majestætisk syn ud over Sydsjælland. Skovtårnet er 45 meter højt og platformen i toppen ligger 135 meter over havets overflade. Dette gør det til det højest tilgængelige punkt på hele Sjælland. Når man står på toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab og kigger man nordpå i klart vejr, kan man faktisk se helt til Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og dele af den københavnske skyline.

Selve turen op i skovtårnet giver en helt unik fornemmelse, hvor man kan se naturen fra helt nye perspektiver. Når man følger den spiralformede opstigning, vil man opleve træerne helt tæt på, for til sidst at slutte af med trækronerne i øjenhøjde og det overvældende vue ud over Sjælland.

Turen ud til selve skovtårnet foregår via en 900 m lang boardwalk i skoven, hvor man både kan opleve Camp Adventures klatrepark tæt på, men samtidig opleve skoven, og den skønne natur som skovtårnet befinder sig i. Undervejs er der flere udkigspunkter og mulighed for at sætte sig og nyde naturen.

Skovtårnet er et unikt bygningsværk i sig selv og et ”must-see” for arkitekturinteresserede. Det er tegnet af Effekt Arkitekter og allerede inden åbningen har skovtårnet vundet flere internationale priser. Hovedkonstruktionen er lavet med vedligeholdelsesfrit cortenstål samt lokalt sydsjællandsk egetræ fra Bregentved Gods og Gisselfeld Kloster.

PÅ hjemturen nyder vi, på et passende sted, den medbragte kaffe og kage.

FORSLAGET INDEHOLDER:

 • Bustur i 4 stjernet luksusbus
 • Morgenkaffe i bussen
 • Entre
 • 2-retters menu på Fuglebjerg Kro (eller andet sted)
 • Medbragt eftermiddagskaffe og kage

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon nr (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked