Beregn buspris

ENDAGSTURE TIL POLIITIMUSEET (+ evt. andet)

Vi kører tidligt hjemmefra, får kaffe og bolle undervejs og ved  ankomst til København får  vi frokost et aftalt sted

Dagens  højdepunkt er et besøg på Politimuseet .Hør om politiets historie på en anderledes og spændende måde, når en pensioneret betjent fortæller om korpsets oprindelse i 1600-tallet, opgaver og udfordringer med opklaring og efterforskning gennem tiderne, samt nogle af danmarkshistoriens mest berømte og berygtede kriminelle. Betjenten vil i løbet af rundvisningen komme med anekdoter og små historier om oplevelser fra sin egen tid i korpset, hvilket gør rundvisningerne både personlige og enestående.

Rundvisningen egner sig specielt godt til virksomheds- og firmaudflugter, personaleforeninger, veteran- og seniorklubber, der vil have en helt særlig kulturhistorisk oplevelse.

Der er også tid på egen hånd til at se nærmere på de forskellige udstillinger om f.eks. forbryderfotos, politimotorcykler, detentionen, drabsrummet og uopklaret.

På hjemvejen indtager vi den medbragte kaffe og kage.

PS: I stedet for hjemkørsel umiddelbart efter museumsbesøget, kan der arrangeres en supplerende oplevelse. Eksempelvis havnerundfart, strøgtur, Tivoli el.lign.

FORSLAGET INDEHOLDER:

 • Bustur i 4 stjernet luksusbus
 • Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
 • Frokost i København
 • Rundvisning på Politimuseet
 • Medbragt kage og kaffe ved bussen

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon nr (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked