Endagsture med bus for grupper

Lej en bus med chauffør hos Mortens Busser og kom på endagsture med bus.

Forslag til busture

På de følgende sider finder du nogle forslag til endagsture i Danmark. Klik på billedet for din ønskede destination, så kan du læse mere om ture og arrangementer i det valgte område. Turene arrangeres for grupper (eksempelvis foreninger, institutioner, skoler og firmaer) – og man kan ikke tilmelde sig som enkeltperson. Forslagene kan bestilles præcis, som de er beskrevet, men de kan også bruges som en god form for inspiration til nye ture.

Skræddersyede ensdagsture

Vi skræddersyer også gerne et program helt fra bunden med udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaringer med at arrangere udflugter og endagsture med bus.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på ture, der måtte have jeres interesse. Hvis du har nogle spørgsmål, er du også velkommen til at tage kontakt. Vi står fuldt ud til rådighed for jer, og vil gøre alt for, at I får en dejlig og oplevelsesrig tur med Mortens Busser. Udfyld blot kontaktformularen på vores kontaktside, og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også sende os en mail på: info@mortensbusser.dk eller på telefon: 86 68 61 57.

Vi tilbyder buskørsel til ethvert formål, herunder også turistkørsel, handicapkørsel og pensionistkørsel i behagelige minibusser samt meget mere.

Nordjylland

Midtjylland

Vestjylland

Sydjylland

Øerne

RING TIL OS PÅ 86 68 61 57

SKAL VI RINGE DIG OP?

Ønsker du at booke os kan du trygt udfylde vores formular med blot navn, email og telefonnummer. Vi vil efterfølgende kontakte dig hurtigst muligt!

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Telefon nr (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked