Beregn buspris

ENDAGSTURE TIL EGESKOV SLOT

På vej mod Sydfyn er der morgenkaffe med bolle og snegl et passende sted. Vi når frem til Egeskov Slot sidst på formiddagen.

Egeskov Slot er Europas bedst bevarede vandborg og er foruden adskillige udstillinger omgivet af en idyllisk park med labyrinter, blomster og mange hundrede år gamle træer. Parken har haft sin nuværende form siden 1959. Slottet har en lang historie og stod færdigbygget i 1554 og har siden da huset forskellige slægter. Slottet er løbende blevet restaureret blandt andet blev riddersalen restaureret i 1975, og siden 1986 har det været åbent  for besøgende. Egeskov Slot har noget for alle i form af de mange udstillinger, samlinger, rosenhave, renæssancehaven og selvfølgelig labyrinten, hvor man kan have meget sjov med en omgang gemmeleg. Oplev også Veteranmuseet med en enestående samling af sjældne fly, biler og motorcykler, Falck Museet, hvor der gives indblik i redningstjenestens historie, eller Købmandsmuseet, hvor pensionerede købmænd og frivillige fremviser varer og udstyr fra perioden 1930-1950.

Vi får en guidet rundvisning på slottet, spiser frokost ( sandwich eller smørrebrød) og har tid til på egen hånd at opleve slot, park og udstillinger.

Vi får medbragt kaffe og kage på hjemturen,

FORSLAGET INDEHOLDER:

 • Bustur i 4 stjernet luksusbus
 • Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
 • Entre og guidet rundvisning pål Egeskov Slot
 • 4 timers ophold ved Egeskov Slot
 • Frokost (sandwich eller smørrebrød)
 • Kaffe og kage i bussen på vej hjem

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon nr (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked